Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Oras Pantelimon Ilfov

Case De Vanzare Oras Pantelimon Ilfov. Casa vanzare oras pantelimon casa vanzare oras pantelimon situata intr o zona noua de vile langa asfalt parter si pod mansardabil living 3 dormitoare bucatarie si baie terasa mare la intrarea in casa casa se vinde la cheie cu toate utilitatiile bransate centrala pe gaze si obiecte sanitare casele. Amprenta casei este de 100mp. Cu inca doua casa de vanzare, oras pantelimon, casa construita in 2013, p+1. Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar. Teren suprafata de 300mp, constructie bca de 220mp formata din parter + etaj mai exact un apartament pe etaj format la parter din 1 birou 2 camere 1 living, baie cu jacuzi, bucatarie, la etaj sunt.

Găsește imobile de vânzare în pantelimon la cele mai bune prețuri. La parter avem un living, bucatarie spatioasa, hol si un grup. Casa este situata la 200 m de sos. Imobiliare » case de vanzare. Propunem spre vanzare o casa situata in zona pantelimon, in apropierea lacului dobroesti.

Casa De Vanzare 2 Si 3 Dormitoare Oras Pantelimon Casa Vila Cu 2 Camere De Vanzare In Pantelimon Judetul Bucuresti Ilfov Xv0701d6f 87 500 Eur
Casa De Vanzare 2 Si 3 Dormitoare Oras Pantelimon Casa Vila Cu 2 Camere De Vanzare In Pantelimon Judetul Bucuresti Ilfov Xv0701d6f 87 500 Eur Source from : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/bucuresti-ilfov/pantelimon/casa-de-vanzare-2-camere-XV0701D6F
Casa vanzare oras pantelimon casa vanzare oras pantelimon situata intr o zona noua de vile langa asfalt parter si pod mansardabil living 3 dormitoare bucatarie si baie terasa mare la intrarea in casa casa se vinde la cheie cu toate utilitatiile bransate centrala pe gaze si obiecte sanitare casele. Imobilul p+pod, dispune de o suprafata utila generoasa de 91,2 mp compartimentata in living+ bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si. Bransament gaz si curent electric, canalizare de oraș fără. Pantelimon pantelimon ilfov telefon validat. Amprenta vilei este de 65 mp, teren 198 mp, cu o deschidere de 10,02 mp.

Places pantelimon, bucuresti, romania real estatereal estate title & development case de vanzare in orasul pantelimon.

Găsește imobile de vânzare în pantelimon la cele mai bune prețuri. Cu inca doua casa de vanzare, oras pantelimon, casa construita in 2013, p+1. Proprietar casa vila pantelimon anunt imobiliar publicat de particular. Vezi 236 rezultate pentru case de vanzare pantelimon ilfov la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 32.000 eur. Explorează și case de vânzare!

La parter avem un living, bucatarie spatioasa, hol si un grup. Casa se intinde pe o suprafata de 152 mp utili si 224 mp 335 580 ron. Amprenta vilei este de 65 mp, teren 198 mp, cu o deschidere de 10,02 mp. Pantelimon, direct de la dezvoltator, ansamblu rezidential, cu circuit inchis de vile de vis, tip triplex, cu regim de inaltime p+1 si p+1+m, ireprosabil construite pantelimon oras, 10 min cora, casa parter pantelimon, pantelimon. Acces rapid la orice punct din bucuresti si livrare marfa in tara fara dificultati de trafic.

Case Vile De Vanzare Ilfov Pantelimon Bazaruldecase Ro
Case Vile De Vanzare Ilfov Pantelimon Bazaruldecase Ro Source from : https://www.bazaruldecase.ro/cautare/categorie,96/tara,Rom%C3%A2nia/judet,Ilfov/oras,Pantelimon/sOrder,dt_pub_date/iOrderType,desc
Va propunem la vanzare o casa bine construita, in pantelimonul nou. Pantelimon, direct de la dezvoltator, ansamblu rezidential, cu circuit inchis de vile de vis, tip triplex, cu regim de inaltime p+1 si p+1+m, ireprosabil construite pantelimon oras, 10 min cora, casa parter pantelimon, pantelimon. Inapoi pagina 1 din 15 inainte. Explorează și case de vânzare! Pantelimon oras, p+pod,zona noua de vile,sconstruita =95mp, caramida ,izolatie d.

Pantelimon pantelimon ilfov telefon validat.

Imobilul p+pod, dispune de o suprafata utila generoasa de 91,2 mp compartimentata in living+ bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si. Pantelimon vanzare casa in stil mediteranean p+1, situata in pantelimon, teren 450 mp, living, zona dining, bucatarie, centrala, 3 dormitoare, 2 terase(una pantelimon, 4 camere, toate utilitatile asfalt 300 m casa oras pantelimon, decomandata, parter cu posibilitate de mansardare, 4 camere, la. Propunem spre vanzare o casa situata in zona pantelimon, in apropierea lacului dobroesti. Proprietar casa vila pantelimon anunt imobiliar publicat de particular. Agentia imobiliara povil va propune spre vanzare o casa p+1…

Vand casa batraneasca in oras voluntari jud.ilfov teren de 300 mp2 si are o casa batraneasca cu 6 camere din caramida , racordata la toate utilitatile (apa,gaz,canal,electricitate), incalzirea pe centrala cu calorifere , strada hargita nr.18 ( asfaltata. Coplex rezidential 10 familii, incepe din particulari pantelimon case noi. Amprenta casei este de 100mp. Places pantelimon, bucuresti, romania real estatereal estate title & development case de vanzare in orasul pantelimon. Casa parter + pod mansardabil.

Anunturi Case De Vanzare Pantelimon Olx Ro
Anunturi Case De Vanzare Pantelimon Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/pantelimon/
Teren suprafata de 300mp, constructie bca de 220mp formata din parter + etaj mai exact un apartament pe etaj format la parter din 1 birou 2 camere 1 living, baie cu jacuzi, bucatarie, la etaj sunt. Explorează și case de vânzare! See more of case de vanzare in orasul pantelimon on facebook. Pantelimon oras, p+pod,zona noua de vile,sconstruita =95mp, caramida ,izolatie d. Case de vanzare în pantelimon.

Descopera 194 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la pantelimon, ilfov (comuna).

Cu inca doua casa de vanzare, oras pantelimon, casa construita in 2013, p+1. La parter avem un living, bucatarie spatioasa, hol si un grup. 4 camere, 310 mp oras pantelimon. See more of case de vanzare in orasul pantelimon on facebook. Explorează și case de vânzare!

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Oras Pantelimon Ilfov"