Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Datornici Anaf 2019

Lista Datornici Anaf 2019

Lista datornicilor, denumită în trecut și lista rușinii, conține în acest moment doar persoanele juridice care au obligații fiscale restante, după ce în anul 2019 anaf a luat decizia de. Potrivit legislaţiei fiscale în vigoare, începând cu anul 2019 depunerea online a declaraţiei unice este obligatorie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Decizia a fost luată de ministrul finanțelor eugen teodorovici, care a pus în dezbatere publică lista ruinii a fost făcută publică prima dată în 2016, iar pe ea au apărut atât politicieni, cât și oameni influenți din toate domeniile de activitate. Listă datornici anaf 2019 obligații fiscale restante la data de 31 03 2019 publicată pe site ul oficial la anaf cabinetexpert ro blog contabilitate. Lista firma cu datorii la fisc.

Anaf A Publicat Lista Marilor Datornici La Bugetul Statului Pe Persoană Fizică Primul Pe Listă Robert Negoiţă Ziarul De Investigații
vizitati articolul complet aici : https://zin.ro/17/05/2016/romania-nasilor/anaf-a-publicat-lista-marilor-datornici-la-bugetul-statului-pe-persoana-fizica-primul-pe-lista-robert-negoita/
Cine sunt românii care sunt datornici la stat la finalul anului 2019. 06.05.2019 · lista datornicilor anaf 2019 a fost publicată la sfârșitul lunii aprilie. Fiscul a aprobat prin ordinul nr.

Anaf publică luni lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei.

Anaf nu va mai publica lista rușinii cu datornicii persoane fizice. „lista rușinii este reglementată de ordinul ministerului finanțelor publice nr. Lista firma cu datorii la fisc.

Anaf nu va mai publica lista rușinii cu datornicii persoane fizice. 06.05.2019 · lista datornicilor anaf 2019 a fost publicată la sfârșitul lunii aprilie. Firmele și persoanele fizice autorizate (pfa) ale căror datorii pornesc de la 100.000 de …

Exclusiv Cetățeanul Net Top Datornici 2018
vizitati articolul complet aici : https://cetateanul.net/articol-principal/exclusiv-cetateanul-net-topul-datornici-cine-sunt-romanii-care-au-cele-mai-mari-datorii-la-stat/
Ieri, anaf a publicat lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016. În total, datornicii înregistrează obligaţii fiscale de peste 77 de miliarde de lei, dintre care peste 14 miliarde reprezintă arierate recuperabile. „lista rușinii este reglementată de ordinul ministerului finanțelor publice nr.

Potrivit legislaţiei fiscale în vigoare, începând cu anul 2019 depunerea online a declaraţiei unice este obligatorie.

Lista neagră cuprinde aproape 145.000 de contribuabili mici şi instituţii publice cu restanţe mai mari de 10.000 de lei. Goana statutului după datornici cuprinde o listă lungă de români care au datorii la anaf. Lista datornicilor, denumită în trecut și lista rușinii, conține în acest moment doar persoanele juridice care au obligații fiscale restante, după ce în anul 2019 anaf a luat decizia de.

Începând cu 2016, pe lista anaf se vor regăsi și debitorii persoane fizice, nu doar persoanele juridice, ca până acum. Toți cetățenii români care doresc să afle ce datorii au la fisc sau să consulte situația fiscala proprie, au această posibilitate online intrând pe siteul anaf, pe spațiul privat virtual (spv), un serviciu online care permite persoanelor fizice să afle, printre altele, ce obligații fiscale au de plătit., „spațiul privat virtual. „lista rușinii este reglementată de ordinul ministerului finanțelor publice nr.

Anaf A Publicat Lista Persoanelor Fizice Din Roman Cu Datorii
vizitati articolul complet aici : https://www.stiri-neamt.ro/anaf-publicat-lista-persoanelor-fizice-din-roman-cu-datorii/
„lista rușinii este reglementată de ordinul ministerului finanțelor publice nr. Obligatiile fiscale restante ale contribuabililor persoane juridice care fac obiectul publicarii sunt cele notificate, existente la sfarsitul trimestrului de raportare si neachitate pana la data publicarii. Lista firma cu datorii la fisc.

Anaf nu va mai publica lista rușinii cu datornicii persoane fizice.

Lista datornici anaf 2018 a fost publicată pe site azi 07.06.2018. Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal a demarat o investigatie din oficiu in cazul publicarii de catre anaf a listei datornicilor persoane fizice. Potrivit acesteia, cei mai mari datornici la stat au obligații fiscale restante foarte mari, de ordinul zecilor sau chiar sutelor de milioane de lei.

Posting Komentar untuk "Lista Datornici Anaf 2019"