Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Andreea Marin Si Violeta

Andreea Marin Si Violeta

Adevărul despre relația dintre andreea marin și violeta cu toate acestea, lucrurile nu stau deloc complicat. Aceasta a dezvăluit că violeta nu e deloc geloasă că trebuie să împartă atenţia tatălui ei cu un al doilea frate şi că se bucură nespus de naşterea lui.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Imagine rară cu violeta, fiica lui ștefan bănică și a andreei marin. Extrem de feminină, cu părul lung, ca abanosul, ochii albaștri și pielea albă, violeta își poartă cu eleganță rochia, sandalele cu toc, șalul și tinerețea. Violeta este zână, ca mama ei, andreea marin.

Andreea Marin In Lacrimi Te Iubesc Violeta Mea Mesajul Pe Care Vedeta L A Transmis Despre Fiica Ei Impact
vizitati articolul complet aici : https://www.impact.ro/andreea-marin-in-lacrimi-te-iubesc-violeta-mea-mesajul-pe-care-vedeta-l-a-transmis-despre-fiica-ei-45748.html
Andreea marin, alături de fiica ei, violeta, și băiatul cel mare al lui ștefan bănică jr. Are 14 ani și foarte rar apare în lumina reflectoarelor. De curând, andreea marin a postat pe conturile sale de socializare, o fotografie cu fiica ei, violeta, care calcă pe urmele mamei sale în ceea ce privește frumusețea.

Violeta e fiica celebrei andreea marin și a cunoscutului ștefan bănică jr.

Fiica andreei marin vrea să urmeze facultatea de drept. Violeta e fiica celebrei andreea marin și a cunoscutului ștefan bănică jr. Andreea marin a dezvăluit că violeta a compus o melodie pe care o va interpreta împreună cu tatăl ei, ștefan bănică.

Violeta e fiica celebrei andreea marin și a cunoscutului ștefan bănică jr. Nascuta pe 15 decembrie 2007, ana violeta este primul copil al andreei marin si al doilea pentru stefan banica jr. Ceea ce se poate observa este cât au crescut cei doi copii ai artistului.

Violeta Fiica Andreei Marin și A Lui ștefan Bănică Implinește Astăzi 13 Ani Ce Mesaj I A Transmis Mama Ei Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/ana-violeta-banica-implineste-astazi-13-ani-mesajul-emotionant-al-andreei-marin-pentru-fiica-ei-2611962
Are 14 ani și foarte rar apare în lumina reflectoarelor. Andreea marin e mandra de fiica ei, violeta! Andreea marin pare că ar avea o misiunea grea, căci violeta este deja o adolescentă în toată regula și se știe că aceasta este cea mai dificilă vârstă, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Violeta bănică este o adevărată.

Aceasta a dezvăluit că violeta nu e deloc geloasă că trebuie să împartă atenţia tatălui ei cu un al doilea frate şi că se bucură nespus de naşterea lui. Faimoasa prezentatoarea tv se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Violeta e fiica celebrei andreea marin și a cunoscutului ștefan bănică jr.

Cei doi părinți își țin copilul departe de camerele de filmat, dar acum ea a fost surprinsă alături de fratele vitreg mai mare, de radu ștefan. Cei doi au împreună o fiică, pe violeta, în vârstă acum de 14 ani. Fiica andreei marin vrea să urmeze facultatea de drept.

Violeta Fiica Andreei Marin și A Lui ștefan Bănică Implinește Astăzi 13 Ani Ce Mesaj I A Transmis Mama Ei Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/ana-violeta-banica-implineste-astazi-13-ani-mesajul-emotionant-al-andreei-marin-pentru-fiica-ei-2611962
Andreea marin e mandra de fiica ei, violeta! Extrem de feminină, cu părul lung, ca abanosul, ochii albaștri și pielea albă, violeta își poartă cu eleganță rochia, sandalele cu toc, șalul și tinerețea. Ceea ce se poate observa este cât au crescut cei doi copii ai artistului.

Cu toate astea, din relația andreei marin și a lui ștefan bănică jr.

Fetița vedetei și a lui ștefan bănică a împlinit 12 ani, ocazie cu care celebra sa mamă a făcut o excepție de la discreția cu care abordează viața fiicei sale și a împărtășit un colaj cu câteva imagini care o surprind pe violeta în ipostaze. De curând, andreea marin a postat pe conturile sale de socializare, o fotografie cu fiica ei, violeta, care calcă pe urmele mamei sale în ceea ce privește frumusețea. Fiica andreei marin vrea să urmeze facultatea de drept.

Posting Komentar untuk "Andreea Marin Si Violeta"