Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rata Somajului In Romania

Rata Somajului In Romania

Pozitionati mouseul pe fiecare judet pentru a vizualiza rata somajului, numarul de salariati si numarul de someri. Somajul in luna iulie 2019, in usoara crestere!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Omaj omeri rata somaj somaj 2020 somaj. Rata şomajului a fost în 2019 de 3,9%, în scădere faţă de anul precedent, de la 4,2% în 2018, în timp ce populaţia activă a româniei era de 9,033 milioane de persoane, din care 8,68 milioane erau persoane ocupate şi 353.000 erau şomeri, potrivit datelor publicate miercuri de institutul naţional de statistică (ins). Dati click pe butoanele din categoria judete pentru a accesa tabelele comparative interactive.

Rata șomajului Este In Scădere In Romania Globalmanager
vizitati articolul complet aici : https://www.globalmanager.ro/rata-somajului-este-in-scadere/
Potrivit datelor eurostat, în iunie, rata șomajului ajustată sezonier din zona euro a fost de 7,7%, în scădere de la 8% în mai 2021 sau 8% în iunie 2020. Potrivit institutului național de statistică numărul celor rămași fără loc de muncă a trecut de 460.000, cu peste 110.000 de persoane mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut. Rata şomajului a fost în 2019 de 3,9%, în scădere faţă de anul precedent, de la 4,2% în 2018, în timp ce populaţia activă a româniei era de 9,033 milioane de persoane, din care 8,68 milioane erau persoane ocupate şi 353.000 erau şomeri, potrivit datelor publicate miercuri de institutul naţional de statistică (ins).

Pozitionati mouseul pe fiecare judet pentru a vizualiza rata somajului, numarul de salariati si numarul de someri.

Comparativ cu luna precedentă, rata şomajului masculin a crescut de la 3,32% (în luna noiembrie 2018) la 3,35%, iar rata şomajului feminin a scăzut de la 3,33% (în luna noiembrie 2018) la 3,27 %. Astfel, in septembrie rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 5,2%, si a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta (5,3%). A) rata somajului tanar, ca procent de forta de munca tanara, calculat ca raport intre somajul tanar si forta de munca tanara, indicatorul are o mare importanta pentru a evidentia densitatea somajului in aceasta categorie de populatie aflata la inceput de viata activa.in anul 1998, la o rata globala a somajului de 10,4%, somajul tanar.

Potrivit institutului național de statistică numărul celor rămași fără loc de muncă a trecut de 460.000, cu peste 110.000 de persoane mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut. Dati click pe butoanele din categoria judete pentru a accesa tabelele comparative interactive. Rata somajului a ajuns la 3%, in aprilie 2019!

Rata șomajului In Ue Cel Mai Scăzut Nivel Din Ultimii 7 Ani In Germania A Coborat La Niveluri De Dinaintea Reunificării Romania Sub Media Europeană Cursdeguvernare Ro Cursdeguvernare Ro
vizitati articolul complet aici : https://cursdeguvernare.ro/rata-somajului-in-ue-cel-mai-scazut-nivel-din-ultimii-7-ani-in-germania-a-coborat-la-niveluri-de-dinaintea-reunificarii-romania-sub-media-europeana.html
Mai exact, rata somajului in luna octombrie 2020 a crescut cu 0,2 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta (5,1%). Rata somajului a ajuns, in romania, la 4% in octombrie, in crestere usoara cu 0,1% fata de luna anterioara, arata datele institutului national de statistica (ins), publicate joi. Pozitionati mouseul pe fiecare judet pentru a vizualiza rata somajului, numarul de salariati si numarul de someri.

Somajul in luna iulie 2019, in usoara crestere!

84.607 şomeri din mediul urban Rata somajului din romania, calculata conform criteriilor biroului international al muncii (bim), in forma ajustata sezonier, a fost estimata, in martie, la 7,5%. Rata somajului la barbati a fost cu 1,1 puncte procentuale mai mare decat la femei.

Numărul bărbaților șomeri este mai mare decât al femeilor. Pozitionati mouseul pe fiecare judet pentru a vizualiza rata somajului, numarul de salariati si numarul de someri. În mai, rata șomajului a ajuns la 5,2%, cel mai mare nivel din 2017 încoace.

Ins Rata Somajului S A Mentinut La 3 9 In Februarie Economic Asigurari Totul Despre Asigurari Piata Asigurarilor Din Romania 1asig Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.1asig.ro/INS-Rata-somajului-s-a-mentinut-la-3-9-in-februarie-articol-3,102-63240.htm
Acest indice este in crestere cu 0,4 puncte procentuale (pp) fata de luna anterioara si cu 0,5 pp fata de luna martie 2011. Pentru persoanele adulte, cu vârste cuprinse între 25 și 74 de ani, rata șomajului a fost estimată la 4,0% pentru luna decembrie 2020, fiind de 4,1% în cazul bărbaților și de 3,8% în cel al femeilor. Descarcă aplicația aproape 15 milioane de persoane erau în căutarea unui loc de muncă, dintre care circa trei milioane de tineri.

Rata somajului a ajuns, in romania, la 4% in octombrie, in crestere usoara cu 0,1% fata de luna anterioara, arata datele institutului national de statistica (ins), publicate joi.

Somajul in luna iulie 2019, in usoara crestere! În funcție de mediul de rezidență, numărul şomerilor la finele lunii decembrie se prezintă astfel: Potrivit institutului național de statistică numărul celor rămași fără loc de muncă a trecut de 460.000, cu peste 110.000 de persoane mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

Posting Komentar untuk "Rata Somajului In Romania"